Tilat

Onni Fysion liikunta- ja fysioterapiapalveluiden tilat ovat modernit ja monipuoliset! Olemme panostaneet laadukkaisiin ja hyvin varusteltuihin tiloihin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista hoitoa ja harjoittelua. Meillä on käytettävissä monia eri laitteita, jotka tukevat sekä kuntoutusta että fyysistä hyvinvointia.

Hoitohuoneemme ovat viihtyisiä ja hyvin varusteltuja, mikä takaa miellyttävän ja tehokkaan hoitokokemuksen. Meillä on tarvittavat välineet ja laitteet erilaisiin fysioterapiakäytäntöihin ja hierontoihin, jotta voimme tarjota henkilökohtaista ja yksilöllistä hoitoa.

  • 6 hoitohuonetta
  • Inva-WC
  • Odotusaula
  • 100 m2 kuntoitussali + lasten tila
  • Olemme yhteistyössä Ole.Fit Forssa kanssa, joka toimii samassa kerroksessa meidän kanssa. Sieltä löytyy erittäin hyvin varusteltu kuntosali sekä toiminnallisen harjoittelun tila.

Palvelut

Työfysioterapia

Työfysioterapia on erikoistunut fysioterapian haara, joka on pyrkii edistämään työntekijöiden terveyttä, turvallisuutta ja toimintakykyä työpaikoilla.

Tuki- ja Liikuntaelimistön fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään eri-ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvonta

Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapia keskittyy lapsen motorisen kehityksen tukemiseen ja mahdollisten liikkumiseen liittyvien haasteiden hoitamiseen.

Neurologinen fysioterapia

Neurologinen fysioterapia on vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on edistää toimintakykyä ja osallistumismahdollisuuksia arjessa.

Kotikäynnit

Kotikäyntinä suoritettava fysioterapia tulee ajankohtaiseksi, kun asiakkaan siirtyminen toimipisteellemme on hankalaa, tai jos asiakas haluaa fysioterapian suoritettavan kotonaan muusta syystä.

Kelan Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin.

Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn edistäminen.

Scroll to Top