LymphaTouch

Lympha touch on lääkinnällinen laite, joka toimii alipaineella ja mekaanisella korkeataajuusvärähtelyllä. Hoitomuotona se on lempeä ja sopii myös herkille ja kivuliaille asiakkaille. Alipaineen muodostama noste kudokseen koetaan miellyttävänä käsittelytapana. Lympha touch aktivoi imunestekiertoa ja hoitaa pehmytkudoskireyksiä. Lympha touchia käytetään erityisesti vamman tai leikkauksen jälkeisen turvotuksen hoidossa, kivun lievittämisessä ja arpikudoksen käsittelyssä. Lympha touch auttaa rentouttamaan faskiarakenteita ja avaamaan triggerpisteitä eli sopii hyvin myös lihashuolto- ja hierontahoitoihin.

LymphaTouch on erityisen hyödyllinen pitkäaikaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien, kuten plantaarifaskiitin, tenniskyynärpään ja jäätyneen olkapään hoidossa.

Ota yhteyttä

Palvelut

Työfysioterapia

Työfysioterapia on erikoistunut fysioterapian haara, joka on pyrkii edistämään työntekijöiden terveyttä, turvallisuutta ja toimintakykyä työpaikoilla.

Tuki- ja Liikuntaelimistön fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään eri-ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvonta

Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapia keskittyy lapsen motorisen kehityksen tukemiseen ja mahdollisten liikkumiseen liittyvien haasteiden hoitamiseen.

Neurologinen fysioterapia

Neurologinen fysioterapia on vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on edistää toimintakykyä ja osallistumismahdollisuuksia arjessa.

Kotikäynnit

Kotikäyntinä suoritettava fysioterapia tulee ajankohtaiseksi, kun asiakkaan siirtyminen toimipisteellemme on hankalaa, tai jos asiakas haluaa fysioterapian suoritettavan kotonaan muusta syystä.

Kelan Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin.

Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn edistäminen.

Scroll to Top