Laitehoito

Palvelut

Cryonic-Huippukylmähoito

Cryonic-Huippukylmähoito on hoitomuoto, joka lievittää kipua ja hoitaa tulehdusta.

INBODY-mittaus

InBody-mittaus tarjoaa nopeasti tärkeää tietoa kehosi koostumuksesta, kuten kokonaispaino, kehon rasvaton massa, lihasmassa, rasvakudoksen määrä yms.

LymphaTouch

Lympha touch on lääkinnällinen laite, joka toimii alipaineella ja mekaanisella korkeataajuusvärähtelyllä. Hoitomuotona se on lempeä ja sopii myös herkille ja kivuliaille asiakk

Neurosonic-rentoutustuoli

Neurosonic-rentoutustuoli tarjoaa matalataajuista värähtelyä, joka kohdistuu kehon syvimpiin osiin. Hoitoaika on 20-40 minuuttia, ja sen vaikutukset ovat monipuolisia.

Recovery Boots – Palautumishousut

RecorveryPump on pneumaattinen laitteisto, joka tehostaa palautumista ja lisää suorituskykyä. Hoito parantaa verenkiertoa, nopeuttaa kuona-aineiden poistumista ja vähentää tulehdusta sekä turvotusta.

Shockwave (paineaaltohoito)

Shockwave-hoito tarjoaa välittömän kivunlievityksen ja edistää toimintakyvyn paranemista. Hoidossa käytetään paineaaltoja ja tärinää, jotka tehostavat kudosten aineenvaihduntaa.

Palvelut

Työfysioterapia

Työfysioterapia on erikoistunut fysioterapian haara, joka on pyrkii edistämään työntekijöiden terveyttä, turvallisuutta ja toimintakykyä työpaikoilla.

Tuki- ja Liikuntaelimistön fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään eri-ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvonta

Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapia keskittyy lapsen motorisen kehityksen tukemiseen ja mahdollisten liikkumiseen liittyvien haasteiden hoitamiseen.

Neurologinen fysioterapia

Neurologinen fysioterapia on vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on edistää toimintakykyä ja osallistumismahdollisuuksia arjessa.

Kotikäynnit

Kotikäyntinä suoritettava fysioterapia tulee ajankohtaiseksi, kun asiakkaan siirtyminen toimipisteellemme on hankalaa, tai jos asiakas haluaa fysioterapian suoritettavan kotonaan muusta syystä.

Kelan Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin.

Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn edistäminen.

Scroll to Top