Cryonic-Huippukylmähoito

Cryonic-Huippukylmähoito on hoitomuoto, joka lievittää kipua ja hoitaa tulehdusta. Kylmähoitolaitteesta tulee mikrokidesuihku, jossa yhdistyvät alhainen lämpötila -78,5 °C, ihon pintakerrosten jäähtymisen nopeus sekä suihkun iholle tuottama paine ja värähtely. Nämä kaikki yhdessä saavat aikaan tavoitellun thermoshokin, joka edistää kehon luontaista paranemista. Ultrakylmähoito lisää aineenvaihduntaa hoidettavalla alueella ja rentouttaa lihaksia. Hoidon vaste on tehokkaampi ja hoitokohteet monipuolisemmat kuin perinteisillä huippukylmähoidoilla.

Huippukylmähoitoa käytetään yksittäisenä hoitona tai tukihoitona mm. kipuhoidossa, TULE-hoidossa, leikkausten jälkihoidossa, neurologisessa kuntoutuksessa ja rasitus- sekä urheiluvammojen hoidossa.

Ota yhteyttä

Palvelut

Työfysioterapia

Työfysioterapia on erikoistunut fysioterapian haara, joka on pyrkii edistämään työntekijöiden terveyttä, turvallisuutta ja toimintakykyä työpaikoilla.

Tuki- ja Liikuntaelimistön fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään eri-ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvonta

Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapia keskittyy lapsen motorisen kehityksen tukemiseen ja mahdollisten liikkumiseen liittyvien haasteiden hoitamiseen.

Neurologinen fysioterapia

Neurologinen fysioterapia on vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on edistää toimintakykyä ja osallistumismahdollisuuksia arjessa.

Kotikäynnit

Kotikäyntinä suoritettava fysioterapia tulee ajankohtaiseksi, kun asiakkaan siirtyminen toimipisteellemme on hankalaa, tai jos asiakas haluaa fysioterapian suoritettavan kotonaan muusta syystä.

Kelan Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin.

Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn edistäminen.

Scroll to Top