Akupunktio

Akupunktio on vanha kiinalainen hoitomenetelmä, jossa stimuloidaan akupunktiopisteitä ohuilla neuloilla. Neulat vaikuttavat 20-30 min. Akupunktiota annetaan yleensä 3-10 kerran hoitosarjoina noin viikon välein. Akupunktiota käytetään erilaisiin kiputiloihin kuten migreeniin, fibromyalgiaan, niska-hartiaseudun oireisiin, lanneselän kipuun tai polven nivelrikosta johtuvaan kipuun. Akupunktio voi auttaa myös lihaskireyksiin, jäykkyyteen, yleiseen rentoutumiseen, unenlaadun parantamiseen, ahdistukseen ja masennukseen.

Ota yhteyttä

Riikka Pöylijoki

Fysioterapautti

Palvelut

Työfysioterapia

Työfysioterapia on erikoistunut fysioterapian haara, joka on pyrkii edistämään työntekijöiden terveyttä, turvallisuutta ja toimintakykyä työpaikoilla.

Tuki- ja Liikuntaelimistön fysioterapia

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia on yksi fysioterapian erikoisala, jossa keskitytään eri-ikäisten ihmisten tuki- ja liikuntaelimistön toimintaan, toimintarajoitteiden fysioterapeuttiseen tutkimiseen, manuaaliseen terapiaan ja ihmisten omatoimisen harjoittelun ohjaukseen sekä neuvonta

Lasten fysioterapia

Lasten fysioterapia keskittyy lapsen motorisen kehityksen tukemiseen ja mahdollisten liikkumiseen liittyvien haasteiden hoitamiseen.

Neurologinen fysioterapia

Neurologinen fysioterapia on vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta, jonka tavoitteena on edistää toimintakykyä ja osallistumismahdollisuuksia arjessa.

Kotikäynnit

Kotikäyntinä suoritettava fysioterapia tulee ajankohtaiseksi, kun asiakkaan siirtyminen toimipisteellemme on hankalaa, tai jos asiakas haluaa fysioterapian suoritettavan kotonaan muusta syystä.

Kelan Vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tavoitteena on, että pystyt sairaudestasi tai vammastasi huolimatta tekemään töitä tai selviytymään arkielämän toiminnoista paremmin.

Psykofyysinen fysioterapia

Psykofyysinen fysioterapia on fysioterapian erikoisala, jossa tavoitteena on ihmisen kokonaisvaltaisen toimintakyvyn edistäminen.

Scroll to Top